The Institution of Engineering and Technology Hong Kong



4405-06 COSCO Tower 183 Queen's Road Central, Hong Kong T: +852 2778 1611 F: +852 2778 1711

www.theiet.org/hongkong

IET Hong Kong - Wireless Symposium 2018

Organizer: Electronics and Communications Section, IET Hong Kong

Date: 6 April 2018 (Friday)

Time: 9:30 to 16:20

Venue: Rm M3017 Run Run Shaw Creative Media Centre, City University Hong

Kong (on Cornwall Street, walk through CityU dormitory, walk ~15

min from Kowloon Tong MTR)

Fees: Free of charge

Language: English

No. of Participants: 200 (first come first serve)
Registration: www.theiet.org/hongkong
Deadline of Registration: 2 April 2018 (Monday)

Enquiry: Dr. KF Tsang (Email: ee330015@cityu.edu.hk)

Gold

Sponsors:





Silver Sponsors:





Supporting Organizations: IEEE Product Safety Engineering Society, Hong Kong Chapter

IEEE Industrial Electronics Society, Standards Technical

Committee

IEEE Consumer Electronics Society, Hong Kong Chapter

HKIE Electronics Division

Chinese Institute of Electronics Hong Kong

Smart City Consortium (SCC)

Description:

The IET Wireless Symposium 2018 (WS 2018) is organised by the Electronics and Communication Section (ECS) of IET Hong Kong. The WS 2018 will discuss the latest development on smart city development including smart metering, transportation and IoT challenges. There are NINE experts in the industry giving talks covering a variety of subjects related to smart city. The rundown (subject to change) is as follows:



The Institution of Engineering and Technology Hong Kong

The Institution of Engineering and Technology

4405-06 COSCO Tower 183 Queen's Road Central, Hong Kong T: +852 2778 1611

F: +852 2778 1711 www.theiet.org/hongkong

Rundown (subject to final change)

09:30-10:00	Registration (MC: Ir Bruce Chan)		
10:00-10:05	Opening speech	Dr. KF TSANG General Chair	5min
10:05-10:10	Welcome speech	Mr. Ben LI Chairman ECS, IET Hong Kong	5min
10:10-10:20	Keynote speech : Smart City Development – Hong Kong perspective	Hon Charles Peter MOK, JP	10min
10:20-10:25	Photo taking and souvenirs presentation	Mr. Ben LI Chairman ECS, IET Hong Kong	5min
10:25-10:45	Speech 1: Smart Metering in Hong Kong	Ir Ken CHAN CLP Power	20min
10:45-11:05	Speech 2: Electric Car Development	Ir Peter LEUNG HK Electric	20min
11:05-11:25	Speech 3: Enabling your video management system with Artificial Intelligence, for security and beyond	Mr. Alex KWAN SecuRex Solutions	20min
11:25-13:30	Lunch		
13:30-13:50	Speech 4: Smart Technology for Every Space	Wayne CHEUNG and Paul PONTICELLO Crestron Electronics	20min
13:50-14:10	Speech 5: NBIoT development and Evolution to 5G	Mr. Ivan LEUNG Head of Engineering, Smartone	20min
14:10-14:30	Speech 6: Indexing IoT applications: Safety analysis perspective	KF TSANG, Anna CHANG, Woody CHUNG and Arthur TT YY	20min
14:30-14:50	Speech 7:	WC LEE, Hongxu ZHU, YC LIU and Herry Haoran CHI	20min
14:50-15:20	Coffee Break		30min
15:20-15:40	Speech 8: AI Technologies and Applications for Smart City	Mr. Vandia YANG Chairman SDN & Clould SIG, SCC	20min
15:40-16:15	Forum: Emerging Smart Hong Kong	Panel Chair: Ir John Chan, CLP Power	35min
16:15 16:20	Closing Speech	Dr. WC LEE	5min
10.13-10.20	Closing Speech		

